PREDUZECE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE.
 
 
 
   
 
 
 

Nas proizvod - Demineralizovana voda se odlikuje izuzetnom cistocom kako na teske metale tako i na ostale primese. U proizvodnji demi vode koristimo sve tri kolone; Katjon, Anjon i Mix kolonu.

Prvenstvana primena joj je u hemiskoj industriji, za pegle, antifrize, akumulatore, u foto laboratorijama itd....

Isporuka moze da bude u pet bocama od:

- 1.000 ml.
- pet kanistrima od 5lit.
- plasticnim buradima od 50 i 200 lit.
- rinfuzu
Transportne kutije su od 10, 12 i 15 litarskih boca a moze biti i po zahtevu kupca.

Kapacitet proizvodnje je 1.000 litara za jedan sat.
 

 
     
 

Demineralizacija vode, nasim demineralizaorom se vrsi svakodnevno uz postovanje svih pravila da bi se dobio ocekivani kvalitet.

Demineralizovana voda ili Demi voda ima siroku primenu od industriskih postrojenja, hemiskih postrojenja zavisno od kvaliteta i potreba.

Demi voda ili Demineralizovana voda u narodu poznatija kao Destilovana voda ima primenu u domacinstvima, u autoindustriji u metalskoj industriji, u prehrambenoj industriji, u proizvodnji alkoholnih pica itd...

Postoji velika razlika izmedju Demi vode ili Demineralizovane vode i ciste Destilovane vode. Cista Destilovana voda je jako skupa i postoji jako mali broj proizvodjaca Destilovane vode jer je to jedan veoma komplikova i zahtevan posao koji zahteva veoma cist pogon gde je Destilacija vode samo jedan segment dok se posebna paznja obraca na cistocu ambalaze i na uslove pakovanja koji moraju biti u veoma cistom i zatvorenom prostoru zbog bakterija u vazduhu.

U narodu se pod terminom "Destilovana voda" podrazumeva i koristi Demi voda ili Demineralizovana voda. Mada su to dva potpuno razlicita proizvoda.

Danas se proizvodi Destilovana voda i putem reverziosmoze gde se dobija odlican kvalitet. Dok je demineralizovana voda hemiski cistija, destilovana voda dobijena putem reverziosmoze je bakterioloski daleko cistija ili gotovo cista. Primena ove destilovane vode je u proizvodnji lekova i proizvodnji krema gde kolicina bakterija utice na kvalitet proizvoda.

U narodu postoji i treci naziv za Demi ili Demineralizovanu vodu pored Destilovanje vode je i Dejonizovana voda. Dejonizovana voda je isto sto i Demi ili Demineralizovana voda.

Takodjer, Demineralizovanu ili Demi vodu pakujemo i po Vasem zahtevu i u Vasoj ambalazi pod Vasom nalepnicom.

 
 
 
 

Copyright 2004 GRAM
11070 Novi Beograd
Bul. Arsenija Carnojevica 155/24
Srbija
Tel/fax: + 381 (0)11 21 44 115
 Mob:
+ 381 (0)63 309 264
E-mail: grambg@eunet.rs
www.gram.rs